keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Hepreaa ja sanskriittia

Voihan juuttaan käkimuna. Niin kovin kuin yritinkin perehtyä valmiin sivupohjan muokkaamiseen en onnistunut kuin haaskaamaan aikaani ja tulemaan alakuloiseksi. Html-koodi voisi aivan yhtä hyvin olla mandariinikiinaa, yhtä paljon ymmärrän molempia. Muiden blogien Page source -tiirailu ei sekään tehnyt juuri hullua hurskaammaksi. Päättelykykyni venyi sen verran, että pystyn halutessani erinäisiin ulkoasumuutoksiin (joita en kuitenkaan koe tarpeellisiksi), mutta nimenomaan käytettävyyteen liittyvät muutokset tuottavat ylitsepääsemätöntä päänvaivaa. Niinpä sisäinen arkistonhoitajani potee ahdistusta siitä, ettei kirjoituksia ole luokiteltu eikä niitä voi hakea aihealueittain.

Jos minä jotain vihaan niin sitä, että tunnen itseni tyhmäksi. Ja nyt tuntuu juuri siltä. Eli loppujen lopuksi asiani taitavat olla aika hyvin, vai mitä.

Edit 1.2.2008: Kyllä sitä ihminen on paitsi tyhmä, myös sokea. Heti kirjoitusikkunan allahan tuo kategoriamäärittely on. Hohhoijaa. Jos joku vielä keksii, miten kirjoituksen voi liittää moneen kategoriaan, toivon hänen jakavan tietonsa kanssani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti