tiistai 1. huhtikuuta 2014

Lisää randomraitaa

Ei reissua ilman reissuneuletta: jo aikoja sitten tehdylle lyhyelle hiihtolomareissulle pakkasin mukaan 1,5 mm pyöröpuikon ja loput sinisen/harmaan/ruskeansävyiset ohuet sukkalankajämät.


Samoilla spekseillä mentiin kuin edellisissä vastaavissa sukissa, silmukoita 64 ja tavoitteena satunnaiset raidat siten, että molemmissa sukissa olisi kuitenkin osittain samojakin lankoja. Kantapää on vahvistettu ranskalainen ja kärjessä perinteistäkin perinteisempi sädekavennus. Aika mukavasti mielestäni onnistuin raidoittamisessa tälläkin kertaa, eikä pikkunöttösiä juurikaan enää jäänyt. Muutamia pilkullisia lankaosuuksia katkoin pois ja siirsin ihan omaan erillisjemmaansa, niitä kun en halua sukkiin jatkossakaan neuloa.

Tarkoituksella neuloin taas kerran itselleni liian isot sukat, jotta potentiaalinen käyttäjäkunta olisi laajempi. Sitä paitsi minulla on tarkoitus neuloa ihan pian olevan savolaisen neuleretriitin aikana randomraidoitetut jämälankaretriittisukat ihan itselleni ja nimenomaan kaikista ihanista jämistä, joita olen hartaudella keräillyt juuri täydellisiä räsymattosukkia varten.

9 kommenttia:

 1. Mulla ois kans retriittisukat tuloillaan, jos muistan pakata mukaan niitä jämiä:D

  VastaaPoista
 2. Kivat raidat ja värit sukissasi.:)

  VastaaPoista
 3. Kauheesti alkaa houkutella omat langanjämät kun näitä tämmöisiä näkee :)

  VastaaPoista
 4. Onpa onnistuneet randomraidat! Ihan samannäköiset sukat, vaikkeivat samanlaiset olekaan :-) Kauniit!

  VastaaPoista
 5. kivannäköiset sukat, vaikka itse en kauheasti pidä eripituisista raidoista mutta noissa sukissa se on aika onnistunut ja väriyhdistelmäkin on hienoa! :)

  VastaaPoista
 6. Sinulla on silmää väreille, yhtään eivät näytä "jämäisiltä". Hienot sukat! :)

  VastaaPoista
 7. Kivat värit ja raidoitukset. ;)

  VastaaPoista
 8. Minä tykkään kamalasti näistä sun räsymattosukistasi ja niiden "eriparisuudesta"! Aivan ihania.

  VastaaPoista