keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Kurkistus salaisuuksien kammioon

Tänä vuonna aika moni yllättynee saadessaan minulta käsintehdyn joulunaluslahjan. Koska tavallisesti en juurikaan joululahjoja tee tai osta, voin aivan hyvin paljastaa sesonkisalaisuuksia täällä, sillä kukaan ei saata tietää, onko juuri hän vai joku muu lahjontani kohteena.


Yhdestä yllätyspaketista putkahtavat kuvan huovutetut tumput. Ne on neulottu kirpputorilta löydetystä epämääräisen ruskeakirjavasta kaksisäikeisestä paksuhkosta hahtuvalangasta 5 mm puikolla. Neulepinta oli melko tiivistä jo ennen huovutusta, mutta pyöräytys 60 asteen lyhyellä ohjelmalla muun pyykin mukana teki sen minkä pitikin: tumpuista tuli ihanan paksut, tiiviit ja suorastaan unelmanpehmeät. Hetken aikaa mietiskelin, miten piristäisin tylsähkön yksivärisiä tumppuja: kirjailisinko kukkia tai kenties linnun jalanjälkiä. Onneksi törmäsin ajoissa käsityöpöydälleni jääneisiin pöllöaihioihin, jotka viimeistelin nappisilmillä ja jotka kiinnitin tumppuihin pykäpistoin.

Aika kivat tumput, sanoisin.

10 kommenttia:

 1. Voi että nämä on söpöt! Pöllöt on noihin juuri täydelliset!

  VastaaPoista
 2. Kauniit pöllölapaset. Ja hyvä idea nuo nappisilmäpöllöt.

  VastaaPoista
 3. Pöllöt passaa ku nenä päähän! :)

  VastaaPoista
 4. Onpa niin lämpimän näköiset lapaset :)

  VastaaPoista
 5. Minä sanoisin, että vallan mahtavat! ;)

  VastaaPoista
 6. Oi, että! Hurmaavat muruset! Pöllöt <3

  VastaaPoista
 7. Ihanat! Ollapa sun lahjontalistalla =) On mullakin langat tuollaisiin huovutettuihin lapasiin jo odottanut ehkä vuoden??!!!

  VastaaPoista