maanantai 16. joulukuuta 2013

Paneeliverhosta kasseiksi

Ei kai kukaan erehtynyt luulemaan, että kassitehdas on vaihteeksi suljettu? No, tässä ovat (luultavasti) viimeiset tältä erää eli siihen saakka, kunnes hulluuskohtaus iskee taas.


Kuosikangas on (tietysti kirpparilta ostettua) Hemtexin paneeliverhoa, vuori tässä kauppakassissa ruskeaa pellavaa. Tämäkin on se vähän pienempi versio alkuperäiskaavasta.


Kauppakassin lisäksi yhdestä verhosta piisasi kangasta pariin knot bagiin, toinen (kuvassa) tuli vuoritettua ruskealla, toinen "pirteellä peikellä".


Loppurääppeitä ompelin vetoketjupussukoiksi. Taaempi on ihan lituska ilman muotoiluja, etummaisena on tuttu Hipun pussukka. Molemmat vetoketjupussukatkin on luonnollisesti vuoritettu.

Jemmassa olisi vielä toinenkin samanlainen paneeliverho, mutta ajattelin jättää sen odottamaan Todellista Tarvetta. Olen nimittäin ollut melkein pulassa näiden kassi- ja pussiompeluksieni kanssa, sillä vaikka osalle on ollut jo tekovaiheessa saaja mielessä, osa on pitänyt hajasijoittaa erilaisin metodein mikä minnekin.

3 kommenttia: