perjantai 22. marraskuuta 2013

Settiajattelu kunniaan

Kuten on jo nähty, olen ommellut kasseja ja pusseja siihen malliin, että samankuosisista tulee suorastaan monen pussukan settejä - niin tälläkin kertaa.


Jo vähän liiankin tutuksi tulleen kauppakassimallin sini-turkoosimarjainen kangas on luottokangaskaupastani SPR:n Kontista kilotavarana ostettu, vuori on pellavaa. Joku voisi kenties huomauttaa, että tämä kovin marjaisa puu kasvaa väärään suuntaan, mutta minä kutsun sitä suunnitteluelementiksi - kassikaava ei nimittäin olisi mahtunut omistamalleni kangaspalalle toisin päin, olinhan joskus aikaisemmin leikellyt kankaasta jo yhdet kappaleet knot bag -projektipussukkaan. Tämä kassiversio on se pienempi ja kapeasankaisempi alkuperäiseen verrattuna.


Riittihän marjakankaasta vielä knot bag -pussiinkin, jonka vuoritin yllätyksellisesti jo tutuksi tulleella ruskea-turkoosilla verhokankaalla. Tuli muuten aika sypäkkä yhdistelmä!


Jäljelle jääneillä pienemmillä kangaspaloilla sai taas treenattua vetoketjupussukoiden ompelua. Etualan matalampi on Hipun pussukka, taaempana oleva korkeampi samaan tyyliin omilla mitoilla väsätty.

... ja tarina jatkuu.

7 kommenttia:

 1. Wau miten upeita. Kaunis kangas ja ihanat värit.

  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 2. Onpa nätti setti! Ihana tuo marjakangas!

  VastaaPoista
 3. Kaunis kangas! Tuommoselle kauppakassille olis kyllä tarvetta:) Pittää yrittää napata semmoinen vaihtolaatikosta jossain välissä.

  VastaaPoista
 4. Sinulla se tapahtuu kassien ja pussukoiden tekeminenkin, tuosta vaan surruutat. Ja kaikki niin kauniista kankaistakin. :) Minä olen nykyisin niin laiska ompeluhommiin, että en keksi sopivaa sanaakaan sitä kuvaamaaan. Nyt sentään sain yhden pussukan tehtyä tyttärelle nimpparilahjaksi.

  VastaaPoista
 5. Sun kassi on kyllä hienoja ja pussukat myös!

  VastaaPoista
 6. Voi himpula kuinka ihanan turkoosia vuorta tuolta yhest kassista vilkahtaa!

  VastaaPoista
 7. Tosi nätit kassit ja pussukat. Kangas on ihanan raikasta ja vau tosiaan tuolle turkoosille vuorikankaalle! Ah!

  VastaaPoista