lauantai 31. tammikuuta 2009

Palkintoja jakoon


Toimitin vuosipäiväarvonnan loppuun epävirallistenkin valvojien ulottumattomissa satunnaislukugeneraattorin avulla. Kukin kommentti edusti kommentointijärjestyksen mukaista lukua. Tässä tulokset, joista voi kyllä valittaa, mutta se on jokseenkin turhaa ;-).


Ensimmäisenä ruutuun napsahti luku 14, jonka perusteella Nokialainen saa seuraavat kädentuotokset:Pellavainen saunamyssy on tehty Suuren Käsityölehden (6-7/2008) ohjeella naapurin lahjoittamasta kankaasta, joka on ilmeisesti alunperin ollut verho. Kukat on virkattu (naapurin lahjoittamasta) puuvillalangasta, napit ovat taattua purkukamaa.Ei saunamyssyä ilman laudeliinaa. Ohje samasta lehdestä, materiaalit samat kuin saunamyssyssä.


Toiseksi arpoutui luku 5 eli Mohariina. Hänen kohtalonsa on saada virkattu kassi:Lankana naapurin lahjoittama Novita Linnea (100 % puuvilla), malli suoraan omasta päästä. Tässä kassissa testasin Virkkaajan käsikirjasta bongaamaani pallosilmukkaa, siitä siis nuo nypyt. Koriste on alkuperäisestä hippikassista, tähän se mielestäni sopikin paremmin.


Lohdutuspalkinnon saa numero 6 eli Laura Hi:(Vain) yksi näistä kolmesta identtisestä neulotusta tiskirätistä - kaksi muuta menivät koeajoon vanhemmilleni. Malli on Ananas Ullasta, lankana edellisestä kassista yli jäänyt Linnea. Rätti on esipesty, joten se toivottavasti toimiikin. Perheessämme on ollut jo useamman vuoden käytössä flanelliset luutut (esikoisen vaipatusajan lisäimuflanellit), joten omaan käyttöön en ole motivoitunut tiskirättejä neulomaan ja siten kokemus niiden toimivuudesta puuttuu.Lisäksi virkattu avaimenperä, joka on (lähes) samanlainen molemmin puolin. Ruskea lanka on edelleen naapurin lahjoitusta, vaaleanpunainen ystävän antamaa Kotiväkeä. Napit purku- tai lahjoitustavaraa, avainrengaskin kaiveltu lasten lelulaatikon kätköistä.


Tällainen oli ensimmäinen vuosipäiväarvontani. Jotain neulottua, jotain virkattua, jotain ommeltua - ja jotain askarreltua, kun liitän palkintojen kylkeen aikaisemmin esitellyt pakettikortit. Pistän postia teille, joita satunnaislukugeneraattori suosi (tai rankaisi, miten sen nyt ottaa), josko haluatte lunastaa voittonne; se ei sentään ole pakollista ;-).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti