torstai 1. tammikuuta 2009

Lankainventaario


Päätin viime vuoden lopulla tehdä alkavan vuoden aluksi lankainventaarion: punnita kaikki omistamani langat ja samalla tarkistaa, miten suuri osuus varastosta on itse rahalla hankittua. Inventaarion ja lähestyvän vuosipäivän (blogin re-aktivaatiosta tulee tässä kuussa kuluneeksi kaksi vuotta)  kunniaksi lanseeraankin pienimuotoisen arvauskisan:

Montako kiloa lankaa omistan ja paljonko siitä olen itse ostanut?

Blogiani pidempään seuranneet saattavat saada osviittaa viime vuoden postauksista, mutta tunnustan jo nyt, etten ole raportoinut blogissani kaikkia taloon tulleita tai talosta lähteneitä lankoja. Itse ostettuihin ei lasketa vaihtokauppojen myötä tulleita lankoja, sillä niitä en ole itse valinnut, vaan olen ottanut vastaan lähes mitä tahansa (pääosin luonnonkuituista) lankaa. Mukaan lasketaan myös keskeneräisiin töihin varatut, vielä neulomattomat langat, mutta ei jo neulottuja.

Lähimmäksi arvannut saanee halutessaan jonkinlaisen palkinnon, joka saattaa olla jotakin itsetehtyä tai mahdollisesti jotakin varastojen kätköistä löytynyttä. Arvauksen ohessa voi kertoa, mistä tekeleistäni on pitänyt erityisesti: se voi vaikuttaa palkinnon sisältöön tai sitten ei.

Arvausaikaa on tammikuun 19. päivään saakka, sillä arvelin paljastaa tuloksen ja lähimmäksi arvanneet blogin synttäripäivän kunniaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti