sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Välikoon kevyet kenttäharmaat


Armeijan harmaasta sarkakankaasta ommellut vaippakuoret ovat osoittautuneet niin toimiviksi, että päätin ommella vielä yhdet. Koska aikaisemmin ompelemistani pienemmät mahtuvat vain juuri ja juuri ja toisaalta suuremmat ovat aika reilut, tein uusista pöksyistä pienempiä korkeammat mutta suurempia kapeammat.



Näiden villakuorien osalta voi jo puhua tuntipalkoille pääsemisestä. Materiaalikustannukset jäävät reilusti alle euron kuorta kohti ja tehokasta työaikaa kuluu puolesta tunnista kolmeen varttiin. Kun (lähes) vastaavat kaupalliset villakuoret maksavat edullisimmillaankin yli 20 euroa, omalle työlle jää mukava tuntipalkka.

Sarkaa jäi vielä yksiin välikoon kuoriin, mutta koska akuuttia tarvetta niille ei ole, en raaskinut vielä leikellä viimeistä kangaspalaa. Asevarikon myymälä on nimittäin toistaiseksi suljettu henkilöstöpulan vuoksi: myymälän ylläpito ei kuulemma kuulu armeijan perustehtäviin. Ehkä ei, mutta moni (kestovaipattaja) kyllä jää harmittelemaan edullisen ja mielenkiintoisen ostospaikan puuttumista maailmankartalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti