tiistai 6. lokakuuta 2015

Voi sivariparka

Päätin vihdoin ja viimein saada neulottua lankavarastoni (omasta mielestäni) ehdottomasti rumimman langan, Regian Kaffe Fassett -värirääkin. Olin yrittänyt neuloa siitä sukkia jo pariin otteeseen, mutta huonolla menestyksellä, sen verran vastenmielinen värikimara oli vastassa. Vaan kyllähän sekin hetki viimein koitti, että otin raitalangasta työvoiton. Kirjoneuletta siihen tarvittiin ja ajatus osallistumisesta Sivarisukka-keräykseen tänäkin vuonna.


Päätin tehdä kerralla isommat sukat, joten neuloin nämä peräti 80 silmukalla. Napakahkosti 1,75- ja 2,25-millisillä puikoilla neuloen syntyikin inasen yli 100 grammasta Fassett-kirjavaa ja luonnonvalkoista Regiaa ihan reilun kokoiset miesten sukat. Jälki ei ole aivan priimaa, sillä jalkapohjan pystyraidoissa kirjoneule kiristää paikoitellen, mutta en suostunut enää purkamaan sen takia yhtään silmukkaa. Eivätköhän nuo ihan käyttökelpoiset sukat ole, vaikkeivät ehkä olekaan ihan sieltä machoimmasta päästä...

5 kommenttia:

  1. Sivareiden joukosta varmasti löytyy monia sellaisia, jotka kokevat olevansa hyvin kaukana machoilusta! Ei siis hätää, varmasti noista pidetään :)

    VastaaPoista
  2. Ekan kerran on pakko olla samaa mieltä tuosta väristä. Yleensä toisten kauheudet ovat toisten aarteita, mut nyt ei kyllä pysty :-D Malli on kyllä kiva, mutta silmäni eivät oikein suostu näkemään sitä Kaffe Fassettin takaa.

    VastaaPoista
  3. Useimmiten sun "inhokkisi" miellyttää minun silmääni, niin nytkin. Varmasti sukille löytyy kätyttäjä! Ihanat.

    VastaaPoista