torstai 22. lokakuuta 2015

Taas yksi Leftie

Jos neulemalli on mieluinen ja ohje takuuvarmaa laatutyötä, on ilo neuloa samalla mallilla kerta toisensa jälkeen. Niinpä neuloin taas kerran Martina Behmin Leftien, tällä kertaa 2,25 mm puikoilla suklaanruskeasta Cascade Heritagesta ja turkoosista Kraftin MerinoSilk Sockista.


Neuloin niin pitkään kuin ruskeaa riitti, ja sitä riitti mukavasti 26-lehdykkäiseen huiviin. Oikein passeli koko, sanoisin, isompi olisi omaan makuuni jo liioittelua, olenhan kevyehköjen kaulalirpakkeiden suuri ystävä.


Väriyhdistelmä on kerrassaan herkullinen. Tämä huivi jäikin heti valmistuttuaan kaulaani ja on pysynyt siinä useamman päivän ajan - hyvä niin, sillä kaksi ensimmäistä Leftietä annoin sukulaisnaisille lahjoiksi ja kolmas itselle kaavailtu osoittautui aivan liian karkeaksi jopa minun makuuni. Vaan ihan hyvin voisin neuloa vielä muutaman (lahja-)Leftien, niin kivaa sen tekeminen on joka kerta.

4 kommenttia:

  1. siis aivan IHANA!! miten tämä ohje on mennyt iteltäni täysin ohi! ja voi miten namu väriyhdistelmä. Ihan napakymppi. :-)

    VastaaPoista
  2. Tätä en olekaan tehnyt koskaan. Voisikohan tuon tehdä niin, että nuo välit ovat sileitä? Minä kun en olen tuon ainaoikean ystävä :-). Täytyypä tutkailla ohjetta... Kovin on muuten kaunis malli ja toteutus!

    VastaaPoista
  3. Kaunis! Väriyhdistelmä on ihana.

    VastaaPoista