maanantai 31. elokuuta 2015

Parempi myöhään...

... kuin ei silloinkaan.

Muistaneeko kukaan, että lupasin tässä postauksessa arpoa projektipussukan tai pari kommentoineiden kesken? Nekin, jotka ovat muistaneet, ovat luultavasti luopuneet toivosta, että minä muistaisin. Vaan kyllä se on mielen päällä ollut, minä vain onnistuin rikkomaan saumuristani osan, ja uuden hankkiminen lykkääntyi lykkääntymistään. Lopulta mieheni yllätti minut eräänä päivänä tuomalla asiointireissuillaan ompelukoneliikkeestä hakemansa käytetyn varaosan - täsmälleen oikean! Niinpä pääsin vihdoinkin viimeistelemään keskeneräiset kassi- ja pussukkaompelut, ja siitä innostuneena päätin viedä arvontaprojektinkin loppuun saakka. Mallit ja osin kankaatkin on jo niin nähty, mutta mitäs sitä luopumaan hyviksi havaitsemistaan asioista.


Ensin valmistui kuvan pikkuinen knot bag, jonka päällinen on kirpparilta bongattua, luultavasti Ikean puuvillaa. Vuorikangas on saatu lahjoituksena ja se taitaa olla ihan aitoa retroa ajan patinasta päätellen. Tähän tuli pieni vekki vuoripuolelle kääntöaukon tikkaukseen, joten päätin lahjoittaa pussukan Ravelryn kautta.


Lopuista valmiiksi leikatuista ja osin jo ommelluistakin kassin- ja pussinosista syntyi vielä yksi kauppakassi ja neljä projektipussia. Oranssi-punakukallisissa vuorina on tuota samaa oranssivalkoista retrokukkakangasta, joka on päällipuolena kuvan oikean yläkulman pussukassa. Kolmessa pussukassa vuori on yksivärinen tummanharmaa.

Niin, ja ketäs se arvontakoneisto suosi? Kuvan pienimmän pussukan (keskellä ylhäällä) sai MiunMaun ja sen alapuolella olevan oranssikukkaisen Lotta.

2 kommenttia:

  1. Valikoit mulle just sen parhaimman värisen pussukan, väri on ihan lemppari ja muutenkin niin pop tuo pussukka! Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Mie sain täydellisen pussukan myöskin <3
    Se on niin hieno ettei hyvä tosikaan.
    Kiitos, kiitos, kiitos! Sulla oli mun kannalta ihan paras onnetar siellä.

    VastaaPoista