torstai 16. heinäkuuta 2015

Mitä pöllöä

Olen näemmä unohtanut raportoida yhden Tour-etappien välitöistä, mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan. Neuloin nimittäin joskus kesä-heinäkuun vaihteessa Night Owl Mittens -lapaset luonnonvalkoisesta Novita Bambinosta ja sammalenvihreästä ohuesta Pirkkalangasta.


Eipä näissä ole mitään sen erityisempää verrattuna keväällä neulottuun pöllölapaspariin, paitsi ettei rannejoustimen pohjaväri ole tumma vaan vaalea, vihreää lankaa kun oli varsin rajallinen jämä. Puikkospeksitkin olivat ihan samat; Bambinoa kului kirjanpidon mukaan 42 g, Pirkkalankaa vain 20 g. Lopun vihreän langan neuloin mukaan taas yhteen vaakapeittotilkkuun, valkoista jäi sen verran, että siitä saattaa vielä olla iloa jossakin kirjoneuleprojektissa.

Tämä nimenomainen lapasmalli on kyllä todella mukavaa neulottavaa, ja pidän väreistäkin, mutta auttamattoman pitkäthän nuo minulle ovat. Jemmalaatikkoon menevät odottamaan, josko ensi syksynä tai talvena alkaisi olla pitkäsormisempia tarvitsijoita.

2 kommenttia:

  1. Kauniit lapaset! :) Minulle myös tuttua tuo, että jotkut lapasmallit ovat liian pitkiä, siksi pitääkin tehdä vain sellaisia malleja, jotka voi lopettaa silloin kun itselle parhaiten sopii. Jää siis kokonaan tällaiset upeudet testaamatta.

    VastaaPoista
  2. Kauniit pöllölapaset. Etenkin tuo peukun pikkupöllö on ylisöpö. :) Mulla on sama ongelma kirjoneulelapasten kanssa. Ne ovat aina väärän kokoisia jostain suunnasta.

    VastaaPoista