lauantai 25. huhtikuuta 2015

Hulluna typyköihin

Sukkahulluttelu sen kun jatkuu. Yritin neuloa kolmannen kierroksen bonusohjetta raidoittuvalla langalla vain todetakseni sukista tulevan niin rumat, etten pystyisi kokonaista paria neulomaan. Niinpä seuraava valmistunut sukkapari olikin neljännen kierroksen malli Mad about the Gals. Hupenevassa sukkalankavarastossani oli oikeastaan vain yksi sopiva lanka, auringonkeltainen Opalin 4-säikeinen, johon minulla oli myös sopivat helmet, koon 6/0 tsekkiläiset meripihkan värisenä. Niillä ja 1,75 mm puikoilla siis mentiin entiseen tapaan, liikoja kiirehtimättä.Malli osoittautui yllättävänkin hitaaksi neulottavaksi, vaikkei siinä mitään erityisen vaikeaa ollutkaan. Helmiä tuli vain alkuun, ja vaikka niitä olisi voinut lisätä pidemmällekin, päätin tällä kertaa ajatella käytännöllisesti ja jättää ylimääräiset helmet pois. Ainokaiset omistamani helmisukat viime kesän Tourilta nimittäin ehtivät jo aiheuttaa minulle rakon akillesjänteen tietämille, kun käytin sukkia varrettomissa kengissä.

Puikoilla mallineule näytti sekavalta ja suttuiselta, mutta jalassa se avautuu yllättävänkin kauniisti. Tällä kertaa minimivaatimus oli 72 silmukan keskikoko, jonka kuvittelin tuottavan valtaisan kokoiset sukat. Vaan toisin kävi, sukat ovat jopa minun kriittiseen makuuni mukavan napakat. Saapa nähdä, pidänkö sittenkin nämä pitsisukat itselläni, vaikken koskaan kuvitellut haluavani kirkkaankeltaisia sukkia.


3 kommenttia:

  1. Upeat sukat ja väri on aivan ihana! Uusi löytö tämä blogisi, mutta jään seuraamaan.

    VastaaPoista
  2. Kauniit sukat. Malli on kiva, ja vaikken mäkään keltaisesta niin perusta, niin tällainen lämmin keltainen on sittenkin tosi kaunis!

    VastaaPoista