keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Vastamulkoinen Kati

Jo päättyneen harjoitteluni ohjaaja harmitteli, ettei kaupoista saa nykyään muuta kuin massiivisia röyhelöhuiveja. Hän ihasteli neulomiani pieniä huiveja, joita pidin ahkerasti harjoittelun aikana, kun kerrankin oli siihen oiva mahdollisuus. Siitäpä se ajatus lähti, neuloa ohjaajalle kiitokseksi pöllösukkien lisäksi vielä huivi. Koska ohjaajani pukeutuu useimmiten mustaan, harmaaseen ja valkoiseen, päätin huivinkin noudattavan samaa turvallista värimaailmaa. Onneksi neulojatoverin lankavarastosta löytyi juuri oikean värinen ja joutava Schoppelwollen Zauberball lunastettavaksi erittäin sopuisaan hintaan.


Malliksi valikoitui jo moneen kertaan blogissa nähty LazyKaty, jonka tiesin  olevan nopea neuloa ja sopivan liukuvärjätylle langalle oivallisesti. Puikkokooksi valitsin tällä kertaa 3,5 mm varmistaakseni, ettei huivista tule aivan minikokoinen. Värien vaihtumiskohdat osuivat tuurilla ihan kivasti, tosin omaan makuuni liukuma valkoisesta tummanharmaaseen olisi saanut olla selvästi pidempi. Lankaa huiviin kului 60 g.


En ole itse mikään mustavalkoisen suuri ystävä, mutta kyllähän tämä huivi kaunis on. Sitä paitsi se on minusta aivan ohjaajani oloinen. Enkä tietenkään voinut vastustaa kiusausta nimetä projektia Vastamulkoiseksi, sen verran hyvin ja huolella on tullut luettua Tatun ja Patun Outoa unikirjaa.9 kommenttia:

 1. Katy on kyllä varma valinta liukuvärjätylle langalle. Lopputulos on taatusti näyttävä.

  VastaaPoista
 2. On kyllä tyylikäs huivi! :)

  VastaaPoista
 3. Komia on jälleen Kati! Ja tuo unikirja täytyy hankkia :D

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana huivi, tosi hyvä väritys :)

  VastaaPoista
 5. Komee on Vastamulkoinen! Aika onnekas on ohjaajasi.

  VastaaPoista
 6. Kyllä on muuten ihana! Kälyni pitää myös mustavalkoisesta ja hän tulikin heti mieleeni. Onneksi oli maksullinen kaava, etten erehdyksissänikään saanut päähäni ruveta tällaista hälle neulomaan :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis! ollapa sinun ohjaajasi!

  VastaaPoista
 8. Minäkään en ole mustan enkä valkoisen ystävä, mutta on tuo kyllä tyylikäs huivi!

  VastaaPoista