sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Käsityöharrastaja on terve kun...

... se tekee käsitöitä, mutta sairas kun ei osaa lopettaa. Terveisiä kroonikolta:


Iso peruskauppakassi, naapurin lahjoittamaa värivirheellistä Marimekon paksua puuvillaa, niin jämäkkää kangasta, etten edes harkinnut kassin vuorittamista.


Pienempi kassi samasta kankaasta, pöllökoristeella. Ihan vain koska kangaspala sattui olemaan sopivan kokoinen juuri tällaiseen kassiin.


Projektipussukka mustavalkoista Ikean puuvillaa, vuorina violettia pellavaa/pellavasekoitetta, mustat nyörit Tennesseetä. Molemmat kankaat jostakin naapurin lukemattomista lahjoituseristä.


Projektipussi, tällä kertaa edellisen pussukan vuorina ollut violetti pellava(sekoite?) päällyskankaana, vuorina pinkkiä puuvillaa. Mustat Tennesseestä punotut nyörit. Mainitsemisen arvoista lienee, että pinkin puuvillan olen ihan itse ostanut - kirpputorilta.


Lähes identtinen pussukka edellisen kanssa, pöllön keskiosa mustan sijasta violetti ja nyörit vaalean lilaa Alabamaa.


Mitä, toistanko minä itseäni? En toki, tämän pussukan pinkki ei olekaan puuvillaa vaan pellavaa, vuori on kokonaan violetti.


Projektipussi, vuori täsmälleen samanlainen kuin päällyskin, kankaat pellavaa ja mahdollisesti puuvilla-pellavasekoitetta, nyörit tummanruskeaa DROPS Safrania. Molemmat kankaat naapurilta.


Projektipussi vihreää pellavaa, sisus puna-pinkkiä Marimekon pellavaa, nyörit tummanruskeaa DROPS Safrania. Vaihtelu virkistää, sillä tällä kertaa vain päällyskangas on naapurin lahjoittamaa, vuori sen sijaan on kanssaneulojan minulle tuuppaamaa.


... ja toinen lähes samanlainen pussukka, vain pöllön väritys vaihtui.

Joskohan tämä vimma vähäksi aikaa olisi taltutettu. Kangasvarastossa ompeluhulluuskohtaus ei näy vielä minkäänlaisena lovena, valitettavasti. Mutta ihan järjettömän hauskaa on parittaa pöllöjä ja kankaita, ja ainakin toistaiseksi kaikille pussukoille on ajan kanssa löytynyt ottajansa.

14 kommenttia:

 1. milloinka ilmestyy uusi ulla valkoisen hatun malli kiinnostaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aineiston DL oli 27. tammikuuta, perinteisesti siitä noin kuukauden päästä on päästy nautiskelemaan uudesta numerosta. Viimeistään maaliskuun alkupuolella siis.

   Poista
 2. Voi että kun nää on taas hienoja! Mietin jo mielessäni, että millähän lehmäkaupoilla saisi itselle lunastettua esim. tuon Ikean kuosia olevan pussukan.

  VastaaPoista
 3. Ja minä ihastuin tuohon kauppakassiin! Aivan mahtavasti on taas poljin keinunut!

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihania kasseja! Projektipussukoista haaveilen, ehkä vielä joskus opettelen sen verran ompelun saloja ;)

  VastaaPoista
 5. Siis nää on niin ihania nää sun pussukkasi!

  VastaaPoista
 6. Hymy sen kun levisi, kun rullasin pussukkakokoelmaa ruudulla. :D On niitä hyvä määrä! :)

  VastaaPoista
 7. Oot taas ollu ahkerana. Mukava kattelle kun toiset saa aikaan. Ihania pussukoita ja nysssykoitä.

  VastaaPoista
 8. ai sullako ei oo projektia noista pussukasta jokaiseen...! Mulla tulis ihan omistakin keskeneräisistä noi kaikki projektipussukat käyttöön... eikä riittäiskään vissiin! Hienoja pussukoita, ja noi pöllöt on kyllä myös aika hauskoja! Saisinpa mäkin tollasen ompeluhulluuskohtauksen.... Olis meinaan kangasvarastoa kulutettavaksi täälläkin...!

  VastaaPoista
 9. Mahtava määrä kauniita kasseja ja pussukoita.

  VastaaPoista
 10. Oi, tuota ompeluintoa minäkin odottelen. Koulu stressaa niin paljon, että on meinannut neulomisestakin mennä maku. :( Blogatakaan en ole jaksanut. :(

  VastaaPoista
 11. Ja kehut päälle. Ihania kasseja ja pussukoita!

  VastaaPoista