maanantai 25. helmikuuta 2013

Pieniä lehtiä

Jossain myssyilypuuskan keskellä ajattelin, että olisi pitkästä aikaa mukava neuloa pitsihuivi, luksuslankalaatikossani kun on luvattoman monta huivilankaa ja jonossa lukuisia pitsihuiviohjeita.


Kolmessa päivässä syntyi 3 mm puikolla neulottuna Little Leaves 80 grammasta Hopeasäie Basicia, jonka olin ostanut ihan itse itselleni reilu vuosi sitten. Sen verran modasin mallia, että neuloin reunaan reikärivin rullaantumista estämään. Muuten ihan hyvä, mutta päättelin reunan turhan löysästi ja se jäi lörpöttämään pingottamisesta huolimatta.


Huivi on kaunis, se tuo mieleeni kevään ja hiirenkorvat koivuissa. Se on myös isompi kuin ajattelin, enkä ole ollenkaan varma, innostunko käyttämään sitä lainkaan. Kuvien oton jälkeen purin päättelykerroksen, joka oli tehty joustavasti, ja korvasin sen perinteisellä päättelyllä. Reunasta tuli paljon ryhdikkäämpi, jopa aavistuksen verran turhankin tiukka, mutta kuitenkin parempi kuin alkuperäinen. Nähtäväksi jää, onko huivin kohtalona hautautua kaapin perukalle, tulla omaan käyttöön vai päätyä joskus jonkun pahaa-aavistamattoman ystävän tai tuttavan lahjapakettiin.

9 kommenttia:

 1. Kauniin keväinen huivi. Käytä ihmeessä!

  VastaaPoista
 2. Se on sun luksusihanuushuivisi ja vaatii tulla käytetyksi! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana väri ja mahtava malli! Omat huivini käyvät myös peitoiksi, joten en ota kantaa kokoon... ;)

  VastaaPoista
 4. vähäks on ihana huivi, juuri minun värinenkin <3
  voisin sen ottaa, jos käyttäjiä ei ole :)

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtavan keväinen huivi! Ihana! Sopii myös sinulle, eikä näytä liian isolta ollenkaan.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana huivi. Sinulle on haaste blogissani.

  VastaaPoista
 7. Ihana huivi ja oikein sopivan kokoinen!

  VastaaPoista