maanantai 17. toukokuuta 2010

Jääkukka-huivi


Toinenkin esikoisen iltapäiväkerhon ohjaajista saa läksiäislahjaksi huivin. Tämä valmistui jo huhtikuun puolella, mutta motivoiduin pingottamaan sen vasta parisen viikkoa myöhemmin.



Huivin mallina on Jääkukka Ullasta, mikä istuukin minusta Tessilta lunastetun villa-pellavasekoitteen huurteiseen värimaailmaan oikein mainiosti. Koska lankaa oli jäljellä noin 65 g ja olin saanut samaisesta määrästä 4 mm puikolla aikaan Shetland Trianglen, jossa oli 10 keskuskaaviotoistoa, laskeskelin silmukkamäärien perusteella langan riittävän seitsemään Jääkukan keskuskaaviotoistoon. Hiukan yllättäenkin lanka riitti hyvin reunakaavioon ja sitä jäi viitisen grammaa ylikin. Kokoluokka on jokseenkin sama kuin Shettiksessä, noin 160 x 80 cm.


Koska en osaa päättää, kumpiko kerhotäteistä saa Jääkukan ja kumpi Shettiksen, ajattelin paketoida huivit lahjapaperiin ja esikoinen saa antaa lahjat summamutikassa. Aikaisemmin esitellyissä korteissa on kyllä nimet, mutta summittaisuuden maksimoimiseksi kortteja ei ole tarkoitus kiinnittää lahjapaketteihin vaan antaa erillään. Toivottavasti huivit kelpaavat, itse olen näihin oikein tyytyväinen.

1 kommentti: