tiistai 2. helmikuuta 2010

Sannan palkinto


Lankainventaarioveikkaukseni toinen palkinto lähti Sannalle, jonka veikkaus itse ostamieni lankojen kokonaismäärästä heitti vain 50 grammalla. Sen verran tiesin etukäteen Sannasta, että hän on hiljattain saanut perheenlisäystä, joten en voinut vastustaa sisällyttää palkintoon jotakin myös vauvalle.Vauvalle lähti Novita Oliviasta (70 % bambu, 30 % polyesteri) 4 mm puikolla neulottu Aviatrix-myssy (Ravelry-linkki). Heti nähtyäni tämän mallin Ravelryssä päätin, että neuloisin sen vielä joskus - onneksi tilaisuus tuli melko pian. Mallia muutin sen verran, että korvasin leuan alta kulkevan neulotun hihnan kahdella i-cord -nauhalla. Lankaa kului tarkalleen yksi 50 g:n kerä, toivottavasti myssy ei ole vielä kesälläkin liian suuri (pieni se tuskin on, niin hyvin malli joustaa). Tämä oli ensimmäinen kerta, kun käytin lyhennettyjä kerroksia sisältävässä mallissa wrap-and-turn -tekniikkaa käännöskohdassa eli siinä suhteessa neule palveli myös kokeilunhaluani.


Myssyn lisäksi palkintoon sisältyi neljä paria kierrätyskankaista ommeltuja liivinsuojia / pesulappuja sekä kerä kelta-puna-oranssia, hevoskastanjalla höystettyä Fortissima Socka Mexiko -sukkalankaa, joka varastolangoistani tuntui jostain syystä sopivimmalta Sannalle. Tämäkin palkinto oli siis koostettu varastomateriaaleista, olinhan hankkinut molemmat langat viime syksynä huutonetistä.


Palkinnon mukaan lähtenyt kortti oli samalla onnittelukortti poikavauvan syntymän johdosta.Tipu on leikattu lahjapaperista, pitsinauha ja korttipohja ovat molemmat Eijalta.


PS. Hyvää yhdeksättä hääpäivää, rakas blogimies.

1 kommentti: