lauantai 30. tammikuuta 2010

Lisää pääasioita


Myönnän syyllisyyteni patologiseen piponneulontaan, tässä jälleen lisätodisteita sen puolesta.



Neljäs sytomyssyni on kolmas Beaufort ja toinen valkoisesta Novita Suvista tehty. Muutoin tämä on identtinen edellisen Suvi-Beaufortin kanssa, mutta lisäsin korkeuteen yhden mallikerran ja sain siten kulumaan melko tarkalleen koko 50 g:n kerän. Mallipäänä toimii 3-vuotiaamme, jonka pää edustaa vähintäänkin siroa aikuisen naisen päätä. Beaufortin mallineule on mukavan joustavaa, joten samainen päähine mahtuu myös omaan, noin 60-senttiseen kupoliini siitäkin huolimatta, että lisänä on Amish-miehille tyypillinen moppitukka.


Ettei pipoilu olisi mennyt pelkäksi hyväntekeväisyysneulonnaksi, päätin vääntää kuopukselleni kevätpipon keskellä talven kireimpiä pakkasia.



Pipo on neulottu Tessiltä lunastetusta Novita Oliviasta (70 % bambua, 30 % polyesteria) 4 mm puikolla ja 96 silmukalla, lankoja kului yhteensä noin 70 g. Sammakkokaavion nappasin Marsvinin Sammakkopiposta (Ravelry-linkki), muutoin sooloilin aivan omien päähänpistojeni mukaan. Poika tuntui tykkäävän, eri asia sitten, suostuuko hän enää keväällä käyttämään tätä.

1 kommentti:

  1. Hienoa jälkeä! Ja se edellisen postauksen kassi oli kerrassaan upea!

    VastaaPoista