maanantai 22. kesäkuuta 2015

Peto on irti!

Tai ehkä paremminkin täysin kajahtanut neuloja on päässyt vapaaksi ilman kunnollista lääkitystä. Neuloin nimittäin Tour-de-Sockin kakkoskierroksen kirjoneulesukat uudemman kerran heti edellisten jälkeen, tällä kertaa itselleni mieluisammista väreistä ja hieman kärkeä uudelleen muotoillen. Langoiksi nappasin ruosteenoranssin Regian ja tummankirjavan Cascade Heritage Paintsin, puikoksi tuttuakin tutumman 2,25-millisen Hiya Hiyan 80-senttisen teräspyörön terävillä puikonkärjillä (Hiya Hiya Sharp).


Kaksi päivää niihin meni ja 43 grammaa kumpaistakin lankaa. Jätin kärjestä muutaman välikerroksen pois lisäysten väliltä, mikä lyhensi sopivasti terää ja pyöristi aavistuksen kärjen muotoa. Istuvuus on tällä kertaa aivan täydellisen napakka ja värit todellakin ensimmäistä paria mieluisammat. Nämä sukat pidän itse siitäkin huolimatta, että omistan laatikollisen sukkia, joista kaikkia en ehdi millään käyttää. Ehkä pikkuhiljaa olisi aika raaskia heittää niitä vanhimpia, jo kertaalleen parsittuja ja jo vähän löpsähtäneitä seiskaveikkasukkia roskiin ja viedä muutamat kohtuukuntoiset mökille hätä- ja vierasvaroiksi. Niin se vain on, että nykyisellään tulen aina valinneeksi joko laatulangoista neulotut ohuet sukat tai lämpimämpää kaivatessani kunnon kirjoneulesukat, en niitä vanhoja paksulankavirityksiä. Mitäpä niitä siis enää säilömään turhan panttina.

6 kommenttia:

 1. Noooo, siellon TiiQ laittanu Haddawayn soimaan ja flipannu! :D
  Kirjotat kyllä asiaa - vanhoista, parsituista ja löpsähtäneistä sukista saa todellakitodellaki luopua, kun parempia ois ottaa tilalle. Yritän ottaa susta mallia.

  VastaaPoista
 2. Tää malli on kyllä upea! Edellisten väriyhdistelmä iski muhun, ei tosin tässäkään mitään vikaa!

  VastaaPoista
 3. Todellakin flippasit! Ihanaa ja hassua ja ihan höpsöä. Sä olet ihan kone, neuloit kahdet kun suurin osa ei saanut yksiäkään valmiiksi.
  Näissä sukissa on mielettömän hyvä väriyhdistelmä ja sopii malliin kuin nenä päähän. Upeat.

  VastaaPoista
 4. Onkohan himoneulojalle olemassa mitään lääkitystä ;) Sukat on kauniit, minäkin tykkään enemmän tästä väristä.

  Mistähän se tosiaan johtuu, että itse pitää niitä lörpsähtäneitä villasukkia vaikka kaapissa kyllä olisi mistä ottaa...

  VastaaPoista
 5. Onpa herkullinen tuo oranssi väri.

  VastaaPoista