torstai 19. syyskuuta 2013

Pus!

Tässäpä toistaiseksi viimeiset knot bag -projektipussit.


SPR:n Kontin Tuunaustorilta bongattu kukkakangas sai parikseen äidin varastoista peräisin olevaa oranssia verhoa.


Kukkakangaspalanen samoin kuin oranssi verho riittivät juuri sopivasti kahteen pussukkaan, niinpä piti ommella toinenkin.


Samaiselta Tuunaustorilta lähti mukaan myös turkoosi-ruskea-valkoista puuvillakangasta, johon ruskea pellava sopi oivallisesti kaveriksi.

Lienee sanomattakin selvää, ettei yksikään ompelemistani knot bag -pussukoista jäänyt itselleni. Minulle on nimittäin kertynyt aikojen saatossa liuta muiden neulojien ompelemia projektipusseja, joita on jo nyt tarpeeseeni nähden ylimäärin. Harvoinpa minulla on kesken enempää kuin kolme neule- tai virkkuutyötä, jotka kaipaisivat pussukkasäilytystä. Pussukoita on kuitenkin niin hauska ommella, etteivät nämä varmaan ihan vihonviimeisiksi jää, vaikka palo pussukkaompeluksiin on tältä erää sammunut.

5 kommenttia:

 1. Kyllä on taas kivat kankaat! Mallikin on tosi kiva. Mä näitä aina vaan haikailen, mutta en saa aikaiseksi kokeilla itse. Monta hommaa odottaa sihen kunnes se "sitten joskus" -aika on täällä :-D

  VastaaPoista
 2. Oi, tuossa viimeisessä kuvassa on kerrassaan ihana kangas, joka sopii hienosti tuohon malliin.

  VastaaPoista
 3. Kauniita pussukoita. Minäkin olen suunnitellut ompelevani lisää muutaman tekemäni jälkeen. Vielä ei ole tullut semmosta ompeluinspistä. Jospa näistä sun kuvista tulis puhtia.

  VastaaPoista
 4. Kauniita! Sulla on taito löytää ihania kankaita. Noista kukkapussukoista tykkäsin eniten, ovat niin iloisen värisiä!

  VastaaPoista