lauantai 29. kesäkuuta 2013

Toukokuun muisto

Kirjoitin Oi Ihana Toukokuu -sukista ohjeen myös ohuelle sukkalangalle. Oman testiparin sain neulottua vasta ohjeen julkaisemisen jälkeen, kuitenkin vielä toukokuun puolella.

Lankana näissä sukissa on retriitistä vaihdokkina tullut Zitron Trekking, jonka kanssaneuloja oli itse värjännyt punasipulilla. Neuloin sukat 2 mm puikolla ja tähtäsin kokoon 41, sillä halusin antaa nämä sukat kälylleni, jolla ei ennen tätä ole ollut yksiäkään minun neulomiani sukkia.


Tätä paria neuloessani pohdin taas kerran, pitäisikö minun viimein opetella kahden sukan neulominen yhtä aikaa, sillä taas kerran tulin neuloneeksi jälkimmäisen sukan terän selvästi löysemmin kuin ensimmäisen. Purkuhommiksihan se meni, että sain koon täsmäämään. Hiukan toisesta sukasta vielä näkee kastelun ja kuosittelun jälkeen, että se on neulottu purkulangasta, mutta en anna asian häiritä sen enempää.

Ohuet toukokuiset kuittaavat myös Suuren sukkahaasteen toukokuun, jolloin oli haasteena neuloa sukat, joissa on Suomen luonnon mieleen tuovaa pitsiä.4 kommenttia:

 1. Kauniit sukat! :) Ja kylläpäs on punasipulilla saatu hyvä vihreä väri, itsellä tuo on vielä testaamatta, kun ne punasipulit ovat vasta maassa kasvamassa, joista minulle on luvattu kuoret värjäyskäyttöön... ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanuudet kerrassaan. Ihanaa viikonloppua Sinulle

  VastaaPoista
 3. Tuo väri on kyllä aivan huippu! Kauniit sukat.

  VastaaPoista
 4. Miten on mahdollista, että sulla on perheenjäsen/sukulainen ollut sukattamatta? O_o

  VastaaPoista