maanantai 22. huhtikuuta 2013

Tiikeri ja sen raidat

Rakkaussuhteeni lyhennettyihin kerroksiin jatkuu - minnekäs se tiikeri raidoistaan pääsisi. Different Lines ja Stripe Study Shawl saivat seurakseen Stephen Westin Spectran. Langoiksi valikoituivat Wollmeisen Twin värissä Resi (WD) sekä sitä raikastamaan joulun alla hankittu Hopeasäikeen Sukka värissä Kurpitsa.


Väriyhdistelmä on huikea ja niin on huivin pituuskin, sillä neuloin huivia niin pitkään kuin Wollmeisea suinkin riitti. Ja sitähän riitti, onhan vyyhdin koko noin 150 grammaa. Huiviin tuli peräti 94 oranssia kiilaa, joihin kului yllättäen vain 45 g Hopeasäie Sukkaa. Puikkokoko taisi olla 3 mm.

Vaan miten ihmeessä näin pitkää kiemuraa oikein käytetään niin, että koko komeus pääsee kunnolla oikeuksiinsa eikä puolet hautaudu päällimmäisten kerrosten alle?

19 kommenttia:

 1. Uskomattoman ihana! Oranssi on niin kaunis ja aurinkoinen väri :)

  VastaaPoista
 2. Kieputtelet sen koko vartalosi ympärille niinkuin käärinliinan? :D Upea!

  VastaaPoista
 3. Tämä on vaan niin herkku, uuuuh. :D

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavan näköinen huivi.... Mitä useamman version tuosta näkee, sitä paremmilta ne näyttävät... aivan kertakaikkisen upea väriyhdistelmä tässä sinun huivissasi!

  VastaaPoista
 5. Mä ehdotan sitä asettelua tuolleen kuin kuvassa, tasona kehyksiin ja seinälle. On se niin herkku!

  VastaaPoista
 6. Upea, tämä olisi niin mun värinen! :-)

  VastaaPoista
 7. Aivan upea :) Aloitin itse Spectran kutomisen tänään ja olen aivan hullaantunut tähän malliin. Tässä on tosi upeat värit <3
  http://sinunhe.blogspot.fi/

  VastaaPoista