sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Koivu-sukat


Sain ystävältäni joulun alla lahjan kylkiäisenä kaksi kerää luumunväristä DROPS Fabelia. Väri ei tunnetusti ole omia suosikkejani, joten päätin jo langat saadessani neuloa niistä sukat samaiselle ystävälleni vaikkapa ensi joulun joululahjaksi. Pienen haeskelun jälkeen päädyin ottamaan puikolle Koivu-sukkamallin.



Neuloin sukat ainakin suurinpiirtein ohjeen mukaan, tosin 2 mm puikolla; kokoluokan 37-38 sukkiin meni noin 65 g lankaa. Fabelissa on ihan mukava neuletuntuma, mutta minua häiritsi todella paljon langassa olleet lyhyet valkoiset kuidut/säikeet, jotka tuntuivat muovilta ja näkyivät todella ikävästi neuleessa, ellei niitä nyppinyt pois langasta. Saman huomasin jo neuloessani Aragorneja punaisesta Fabelista, silloin tosin ajattelin langan olleen sattumalta sekundaa. Ilmeisesti tämä on kuitenkin yksivärisen Fabelin ominaisuus, eikä lainkaan miellyttävä sellainen.


Sukista tuli kyllä oikean kokoiset ja varsin kivan näköiset, mutta ehkäpä lehtikuvio olisi voinut yltää pidemmälle jalkaterän päälle. Eiköhän ystävälläni ole näillekin sukille käyttöä, samaan osoitteeseen kun on huolittu myös Kiertoradalla- ja Galder-sukat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti