torstai 22. huhtikuuta 2010

Iso Shetland Triangle


Ensimmäinen Shetland Triangle valmistui jo joskus helmikuulla, mutta odotutti pitkälle huhtikuuhun pingotusmotivaatiota. Löytyihän se motivaatio, kun vähän potki.Tämä huivi on neulottu Tessiltä lunastetusta TeeTee Kamenasta 4,0 mm puikolla. Vihreä olikin huomattavasti pehmeämpää kuin valkoinen, josta viime kesänä neuloin Swallowtail Shawlin, joten huivista tuli odotettuakin parempi. 100 grammalla lankaa sai neulottua peräti 12 toistoa keskuskaaviota, jolloin lopulliseksi kooksi tuli noin 160 x 80 cm. Väri ei ole helpoin mahdollinen lähestyttävä, mutta onneksi esikoisen opettaja käyttää värikkäitä vaatteita, joten ajattelin antaa huivin hänelle sitten, kun hän lopettelee esikoisen luokan kanssa - eli siis vuoden päästä kakkosluokan päätteeksi. Tämä on jo ennätys itseltänikin lahjan valmistumisen etuaikaisuudessa!


Shetland Triangle on helppoudessaan huivien ehdotonta eliittiä: tästä mallista kenen tahansa aloittelevan huivineulojan olisi helppo aloittaa. Edit: Tess ystävällisesti vinkkasi kommentissa, että ohjeen saakin nykyään ostettua yksittäin netistä täältä sen lisäksi, että se on julkaistu Pam Allenin Wrap Style -kirjassa.

1 kommentti:

  1. No älä kuule mitään, mä tein mun siskopuolen yo - lahjan kans about vuosi etukäteen. Kyllä hykerrytti, kun sitten tuli juhlien aika. Saattoi juhlia rauhassa, eikä tarvinnut jännittää yhtään lahjan puolesta.

    VastaaPoista