tiistai 15. heinäkuuta 2008

Neulakirja nro 4

Hyvä ystäväni on sukeltanut kolmannen tyttärensä syntymän jälkeen ompelun ihmeelliseen maailmaan. Melko tuoreena käsityöläisenä häneltä on kuitenkin puuttunut jokunen hyödylliseksi luokiteltava tarvike, kuten esimerkiksi neulatyyny. Koska esikoiseni ei ole oman "kauneudenhoitotyynynsä" valmistumisen jälkeen juurikaan käyttänyt sitä, kaivelin sen esille lelulaatikosta ja annoin parempaan käyttöön. Jälkilähetyksenä ystäväni sai myös neulakirjan, kuinkas muuten.



Vitsailin neulakirjan olevan joululahja puoli vuotta etukäteen, väristä ja mallista kun ainakin itselleni tulee mieleen tonttulan ovi. Kankaat ovat jälleen sikasäkkiosastoa, punainen villakangas kuluikin tässä projektissa loppuun. Pykäpistot on tökitty luonnonvalkoisella Nallella, lähde tuntematon. Sitä jäi vielä puolet jäljelle. Kuvauspaikaksi muotoutui Blogimiehen kevätpuolella suurella hartaudella väkertämän lattiakaiuttimen yläpääty. Ovat muuten upeita nuo liimapuulevystä valmistetut ja mehiläisvahalla käsitellyt kaiuttimet, niin lähes metriset lattia- kuin pienemmät takakaiuttimetkin.

OT: On se vaan aika mukavaa, kun aviomies on paitsi komea, älykäs ja mukava, myös käsistään huikean taitava. Melko seksikästä, vai mitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti