tiistai 18. syyskuuta 2012

Teemaväri: vihreä


Ihana kanssaneuloja lahjoitti minulle puolisen kiloa Garnstudion DROPS Muskat -lankoja sytomyssyjä varten juuri sopivasti, kun edelliset myssylankani olivat loppuneet. Kauniit värit houkuttelivat ryhtymään tositoimiin välittömästi.



Vihreästä syntyi ensimmäiseksi Foliage Hat (Rav-linkki ilmaisohjeeseen), joka on omassa isossa päässäni syvä pipo, mutta pienemmässä enemmänkin myssy (no, kai se minullakin olisi myssyttänyt, jos olisin asetellut hatun taaemmas ja ylemmäs, mutta se nyt vain näyttää kertakaikkisen hoopolta päässäni). Neuloin reunajoustimen 3 mm puikolla ja loput hatusta 3,5 mm puikolla ohjeen mukaisin silmukoin; lankaa kului 75 g. Muskatin miellyttävä neuletuntuma, herkullinen vihreä väri, kaunis lehtikuvio ja toimiva ohje varmistivat nautinnollisen myssyprojektin.


Toiseen vihreään pipoon sain olevinaan vision Kauneimmat neulemallit -kirjasta.



Eihän siitä tullut lainkaan sellainen kuin kuvittelin, mutta ihan käyttökelpoinen myssy kuitenkin. Silmukoita taisi olla 108 ja puikossa mittaa 3 mm, lankaa kului vähän toista kerää. Koko on melko passeli kuopukselle, jonka päänympärys on noin 55 cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti