lauantai 10. syyskuuta 2011

Toistaiseksi viimeiset sytomyssyt


Vihdoinkin näyttää siltä, että saan hetkeksi sielunrauhan sytomyssyilyltä. Nämä kolme hattua tein reilusti elokuun puolella, minkä jälkeen puikoilla on ollut enenevässä määrin villaa.



The Cotton Gardenin Violasta syntyi 3 mm puikolla tämä pojillekin sopiva pipo, jonka malli on suoraan omasta päästä. Tarkempia speksejä en enää muista, sillä myssy on jo toimitettu paikalliseen sairaalaan.



Keskisininen ei todellakaan kuulu lempiväreihini, joten Viola oli pakko saada neulottua mahdollisimman loppuun. Tämänkin malli on omasta päästä kehitelty melkolailla lennossa ja melko lennokkaaltahan se taitaa näyttääkin... Spekseistä on todettava sama kuin edellä: ei muistikuvaa eikä mahdollisuutta enää tarkistaa.



Sain kesällä lahjoituksena puolenkymmentä kerää lämpimänkeltaista SandnesGarnin Mandarin Petitiä sytomyssyjä varten. Tämäkään väri ei ole omia suosikkejani, vaikkakin keltaiseksi se on sentään ihan mukiinmenevä. Ensimmäinen myssy-yritelmäni oli Adalmiina, jonka taisin tehdä melkolailla ohjeen mukaan. Jälkiviisaana voi todeta, että paksumpi lanka olisi tehnyt mallille paljon paremmin oikeutta, Petitistä tehtynä pipo jää melko vaatimattomaksi. Lankaa hattuun kului alle kerän verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti