sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Kunhan nyt jotain äkkiä

Lohikäärmesukkien jälkeen teki mieli päästä eroon yksisäikeisestä Jawoll Magic -jämästä mahdollisimman pian. Jatkoin samoilla langoilla ja piirtelin pikaisesti jonkinlaisen kirjoneulekuvion, joka sai luvan kelvata koko sukan matkalle.


Semmoisethan niistä tuli, 70 silmukalla neuloin ja laiskana tein taas joustimet, kantapäät ja kärjet yksivärisinä ja kiilan jalkapohjaan. Mustanharmaata Kraftin sukkalankaa ei jäänyt kuin ihan pieni nöttönen (kulutus koon 38 sukkiin 45 g), Jawollia sen sijaan reilusti toistakymmentä grammaa (kulutus vaivaiset 28 g). Jämän neuloin muutamien muiden satunnaisten sukkalankajämien kanssa vaakapeittotilkuksi, jotta pääsin langasta kokonaan eroon. Tällä kertaa en täsmäillyt värejä, sellaiset tuli kuin kerästä lankaa juoksi.


Tässä vielä tuo kirjoneulekaavio, jos joku haluaa sitä hyödyntää jossakin projektissaan. Helppo kuin mikä, pisin langanjuoksu on kolmen silmukan yli, eli sitoa ei tarvitse.


5 kommenttia:

 1. Tosi kauniit sukat! Eläväisesti kulkee väri. Kiitos mallikuviosta. (:

  VastaaPoista
 2. Kauniit on! Upeat värit ja tosi hieno tuo kirjoneulekuvio!!!

  VastaaPoista
 3. Erinomaisesti piirreltyä: simppeli kuvio, mutta tosi näyttävä lopputulos!

  VastaaPoista
 4. Kauniit! Ja toi väritys on aivan huippu, rakastan.

  Olen tässä yrittänyt selittää itselleni, että kotoota neulotaan ensin pois kaikki tyhmälangat, eikä uusia osteta tähän hätään. Toi väritys laittaa itsekurin koetukselle :D

  VastaaPoista
 5. Hianot :) Nyt kun sitten muistais, että täältä tuo kaavio löytyy, jos iskee inspis.

  VastaaPoista