torstai 27. joulukuuta 2012

Sarjatulella

Annoin reilu vuosi sitten ystäväperheelle tuparilahjaksi tiskirättejä. Jokunen aika sitten ystäväni kysyi, voisinko tehdä niitä muutaman lisääkin.


Neuloin kerralla 15 rättiä, kaikki novitalaisista langoista: kuusi vihreää Suvista, neljä ruskeaa Bambusta, neljä lilaa Alabamasta ja yhden beigen Luxus Cottonista. Lisääkin olisin voinut neuloa, vaan sopivat rättilangat loppuivat omista varastoistani.

Tiedän, hissini ei nouse aina vintille asti.

6 kommenttia:

 1. Onpas vekkulin näköisiä! Olen itsekin harrastanut luuttujen kanssa sarjatulineulontaa, välillä se puuduttaa, mutta on kyllä ihan hauskaa :).

  VastaaPoista
 2. Voi kun taas ihan naurattaa, kun oot tehnyt "muutaman" rätin samalla mallilla. :) Onko se vähän niin, että kun neulomakoneen pistää käyntiin, niin ei enää muista, mistä se sammutetaan? ;) Ihania rättejä, ja ennen kaikkea käytännöllisiä!

  VastaaPoista
 3. Upeaa sarjatulta. Ihanaa loppuvuotta Sinulle

  VastaaPoista
 4. Hieno sarja! Tuo on samalla hyvä keino vähentää lankavarastoista vajaita keriä.

  VastaaPoista
 5. Sarjatulella tulee tehtyä etenkin ennen joulua... :) Tiskirätit ovat kyllä mainio lahjaidea ja noin kauniita rättejä osaavat kaikki arvostaa!

  VastaaPoista
 6. Tosi nättejä rättejä (ja kirjoitin ensin hissejä!). Pitäisi itsekin tehdä varastoon, mutta nyt on nukkebuumi päällä. ;)

  VastaaPoista