maanantai 2. toukokuuta 2011

Projektipussivaihto ja Buttercup Bageja


Ravelryssä järjestettiin minua poikkeuksellisen paljon kiinnostanut vaihto, jossa kukin sai vuoronperään tarjota projektipussia vaihtoon ja pussin itselleen halunnut laittoi seuraavan pussin tarjolle. Minä "huusin" itselleni ensimmäisen tarjolle tulleen pussin:Minulle saapui pieni ja kompakti, vuoritettu projektipussi, joka suljetaan nauhoista vetämällä. Kankaan kuosi on herttainen ja pussiin mahtuu sopivasti pieni pipo- tai huivineule. Vähän tuo pussinsuu on kankea suhteessa kapeisiin nauhoihin, mutta eiköhän se siitä käytössä notkistu.


Itse laitoin tyrkylle minkäs muun kuin Buttercup Bagin.Tämä yksilö on ommeltu pinkistä / fuksianpunaisesta silkistä ja se on vuoritettu tavallisella mustalla puuvillalla. Tällä kertaa jaksoin silittää kankaat ja laittaa hihnaan myös kerroksen tukikangasta. Molemmat kankaat olin saanut sopivasti naapurin ompelijalta, hän kun oli laittamassa niitä "johonkin kierrätykseen". Tämän kassin huusi itselleen Tui.


Koska olen ommellut tukuittain Buttercupeja lahjoiksi ja nyt myös vaihtoon, päätin ostaa itselleni mallin pienimuotoisen "myyntiinompelulisenssin". Siinä innossani tulin ommelleeksi sarjatyönä kolme kevytversiota lisää.Tämä yksilö on ommeltu alunperin tyynynpäällisenä toimineesta kuosipuuvillasta sekä mustasta lakanakankaasta, hihnassa on tukikangas. Molemmat kankaat ovat toki naapurilta saatuja jämäpaloja. Kassi lähti kanssaneulojalle SYT-lahjana.Toisenkin mustavalkoisen Buttercupin väsäsin naapurin antammista jämäkankaista. Tuosta kuosikankaasta hänellä onkin edelleen vierashuoneen paneeliverhot; kangas lienee Ikeasta. Musta kangas on tavallista ohutta puuvillaa, hihnassa on taas vähän tukikangasta.Kirpputorilta ostetusta turkoosi-valkoisesta kuosikankaasta ja kierrätyslakanasta syntyi tämä kassi, jossa on tavallista leveämpi hihna.


Kaksi viimeistä ovat edelleen vailla kotia ja ne ovat kaupan, mikäli joku on valmis niistä maksamaankin nyt kun minulla on ihan oikeasti lupa myydä ompelemiani Buttercupeja. Sinänsä tarkoitus ei ole hankkia elantoa ompelemalla, joten nämä lähtevät tarpeen mukaan myös lahjoina eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti