torstai 17. maaliskuuta 2011

Titityy!


Tänä aamuna kuulin pitkästä aikaa talitintin laulavan aivan kuin enteellisesti ti-ti-tyy urbaanin ti-tyyn sijaan. Iltapäivän kirjasto- ja kauppareissun jälkeen postilaatikossa odottikin Titityyn kokoama palkinto Ullan kansikuvaneuleesta. Ja voi pyhä jysäys mikä mieletön lankapaketti - katsokaa ja kadehtikaa!



Kaksi kerää BC Garnin Silkbloom Finoa (45 % silkkiä, 55 % merinovillaa), musta ja petrooli. Juuri niin pehmeää ja kiiltävää kuin vain silkin ja merinovillan yhdistelmä voi olla! Kaksi kerää niin ikään BC Garnin Allinoa (50 % pellavaa, 50 % puuvillaa), tumma farkunsininen ja vaaleansininen. Allinoa olen jo pitkään halunnut kokeilla, nyt siihen tuli mahdollisuus ihan tarjottimella. Väritkin miellyttävät silmää, vaikka en yleensä mikään suuri sinisen ystävä olekaan. Vyyhti semisolidia tummanruskeaa Punta Yarnsin MeriSockia (95 % merinovillaa, 5 % polyamidia). Ihana, upea, aivan täydellinen ruskea - sanat eivät riitä (eikä varsinkaan keskinkertainen kuva) kertomaan miten mieletön tuo lanka on. Vyyhti sitä kaikkein kauneinta vihreää allhemp6:tta (100 % hamppua), jota olen ehkä jokusen kerran kuolannut, mutta jota en ole koskaan raaskinut ostaa kokeiluun. Viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä huikea syvänpunainen Cascade Yarnsin Alpaca Lace (100 % babyalpakkaa), pehmeimmistä pehmein ja niin mielettömän kaunis väri.


Sain kyllä etukäteen esittää toiveita esimerkiksi väreistä ja materiaaleista, mutta en olisi villeimmissäkään unelmissani osannut ajatella, että saisin näin paljon näin täydellisesti minun näköisiäni lankoja. En ehkä ikinä raaski käyttää yhtäkään näistä, vaan pidän ne ikuisesti itselläni ja käyn välillä silittelemässä. Tätä parempaa palkintoa kansikuvatyttö ei olisi voinut saada!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti