torstai 7. marraskuuta 2019

Sumuisena aamuna

Vihdoinkin, kaksi vuotta Tuhansien villasukkien maa -kirjaprojektin alkamisen jälkeen on aika esitellä tarina kirjaan ensimmäisenä suunnitellun mallin takana.

Sumuisena aamuna syntyi tarpeesta löytää tekniikka, jolla saisin häivytettyä kerroksen vaihtumiskohdan ylittävään hiutalekuvioon syntyvän pykälän. Kokeilin vähän kaikenlaista, ennen kuin oivalsin itsestäänselvyyden: kuvio olisi aloitettava jo edellisen kerroksen lopussa. Harmi, että kehittelyprosessin ensimmäinen sukkapari, jossa kaikenlaiset räpellykset kerroksenvaihtumiskohdassa näkyivät kilometrien päähän, on aikoja sitten mennyt käyttöön ja siitä otettu kuvakin on kadonnut jonnekin vanhan pöytäkoneen kovalevyn varmuuskopiointiin käytetyn ulkoisen kovalevyn mukana (eikö olekin hyvä varmuuskopio, kun on vallan hukassa koko ulkoinen kovalevy?). Jäljellä on vain kuvia lopullisen ohjeen mukaisista sukista.Ei ole parempaa kuin kaksi ihanaa harmaata yhdistettynä oranssiin kimallelankaan, kaikki Lanitium ex Machinalta. Näihin sukkiin ei tarvinnut kehitellä mitään muuta ihmeellistä kuin tuo kirjoneuleidea, perusrakenne varresta varpaisiin ranskalaisella kantapäällä ja jalkapohjan keskelle tulevalla kiilalla oli oikein toimiva. 
Hieman ennen kirjan ilmestymistä neuloin vielä yhden parin (muistaakseni kehitysversiot mukaan lukien neljännet tai viidennet tällä samalla mallilla) teollisesti värjätyistä sukkalangoista. Näissä voikukkapellon mieleen tuovissa sukissa vihreä on Austermann Stepiä, keltainen italialaista Bice-sukkalankaa ja valkoinen Regiaa. Tämä malli taipuu värivalinnoilla todella erilaisiin fiiliksiin, käyhän pääkuvio niin lumihiutaleista kuin kukistakin.

Tämän sukkaparin myötä on aika sulkea Tuhansien villasukkien maa -kirjan kannet. Luulen, että myös blogini hiljenee toistaiseksi. Käsitöitäni on jo tovin voinut seurata blogia säännöllisemmin Instagramista @tiinakuudesign Ravelrya unohtamatta - sieltä minut löytää etenkin Lankalaatikosta, mutta myös vähän muualta nimimerkillä TiiQ; suunnittelijasivuni on luonnollisesti nimellä Tiina Kuu.

7 kommenttia:

 1. Aivan ihanat sukat. Molemmat parit.

  VastaaPoista
 2. If you keep writing this kind of post then I will be very happy because this post is very good and I am very happy that I saw this post and today I am very happy to see this post, I have also written a lot of websites and blogs. . I am giving you in the link, you can see if you want. VIP Girl Bhiwadi
  Gurugram Girl Number
  gurugram girl number
  IMT Manesar Girl low price
  Hyderabad Party Girl
  College Girl Gurugram
  newly married Girls Bhiwadi
  VIP girl mahipalpur
  gurugram girl number

  VastaaPoista

 3. When someone gets attached, it feels very amazing. When I get bored in the house, I come to the people to comment. Thank you very much

  Your posts are amazing, anyway, I enjoyed reading your posts. Keep posting Thank you
  College Girls Service
  Low Price Best Girls
  For Airhosstes Girls
  Real Models Gurugram
  High Profile housewife
  Saree Girls in Gurugram
  40+ Housewifes In Gurugram

  VastaaPoista