sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Hovineito viihteellä

Olen minä edelleen neulonut. Sukkia, suorastaan maanisesti. Vaan kaikki on peittyvä salaisuuden verhon taa, lukuunottamatta muutamia luiskahduksia sivupoluille. Niin kuin nyt esimerkiksi nämä sukat:


Näistä piti tulla ohjeen arvoinen malli, vaan ihan liikaa muistuttavat aikaisemmin julkaisemaani Hovineito-sukkamallia, joten EI ohjeelle. Neulojatoveri sen hyvin ilmaisi: kovin on hovineito juopunut, kun on kuvio luiskahtanut sisäsyrjään! Neuloin onneksi kuvan prototyyppisukat kirpputorilta puoli-ilmaiseksi löytämästäni Gjestalin Maijasta, joten tappio ei ollut kovinkaan suuri. Sitä paitsi sukat ovat kovasti omaan makuuni ja minulle itselleni juuri sopivat värin mieluisuudesta puhumattakaan, joten taisin kaikessa tohinassa tulla neuloneeksi itselleni uudet paksulankasukat. Jokohan nyt hennoisin heittää muutamat pahimmin nyppyyntyneet ja venähtäneet paksulankasukat ihan suosiolla roskiin?

3 kommenttia:

  1. Voi että, Hovineidot on olleet mulla pitkään listalla, mutta jäänevät taas joulun jälkeiseen aikaan. Ohje on kyllä tosi hieno ja hienot on nuokin :-)

    VastaaPoista
  2. Hyvät nuo on. Miten se onkin aina niin vaikeaa luopua kauhtuneista sukista vaikka kaapissa on uusia muille jakaa ?

    VastaaPoista
  3. Oi, ihanat! Jos joskus kuitenkin innostut kirjoittamaan ohjeen, niin täällä yksi innokas odottaa hiukan humaltuneita hovineitoshia.

    VastaaPoista