lauantai 9. helmikuuta 2008

Vielä kerran jämälankasukat

Sukka päivässä, kaksi parhaassa... Koska edellisten Petroskoi-sukkien paino ylitti lähetysmateriaalien kanssa 50 gramman postitaksarajan, päätin neuloa mukaan toiset sukat "samaan hintaan". Näiden tuli painaa sen verran vähän, että lähetyksen kokonaispaino jäisi alle 100 gramman. Minäkö tarkka postimaksujen kanssa? Huhupuhetta, kiistän kaiken.



Koska taloudessamme ei ole kyllin pientä sukankuluttajaa, malliksi pääsi esikoisen Valtteri-pupu. Kaikki käytetyt langat ovat jo esiintyneet blogissa: punainen ja harmaanmusta ovat Nalle Coloria purkusukkien varresta ja keltainen edellisten sukkien ylijäämä-Woolia. Keltaista jäi vieläkin vaikkapa pipon raidaksi, muita lankoja vain parsinlankojen verran. Yllättävän mukava väriyhdistelmä, vaikka kyse onkin puhtaasti jämälangoista. Sukkalähetyksen painoksi muodostui sopivasti 94 g pakkauksineen, joten siltäkin osin tavoite tuli saavutettua.

Nyt pakkaan puikot hetkeksi puikkopussiin, joka kylläkin itsessään kaipaa uudelleenmuotoilua. Oikea käsikin on päässyt jälleen ylikuntoon ja toisaalta pakollisia ompeluprojektejakin on (taas!) jonoksi asti. Eri asia on, miten pitkään pystyn vastustamaan kiusausta tarttua ensimmäiseen englanninkieliseen neulehaasteeseen, ihanaiseen Odessa-pipoon. Se tosin taitaisi ansaita paremman langan kuin mikään tämänhetkisistä varastolangoistani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti