maanantai 25. helmikuuta 2008

Kangaskaapin Salatut elämät

Viime aikoina olen herännyt pohtimaan, mahtaako kangaskaappini suljetun oven takana tapahtua jotakin lapsilta kiellettyä. Miten muuten olisi mahdollista, että vaikka ompeluksia valmistuu säännöllisen epäsäännöllisesti ja roskiskin täyttyy kangasleikkuujätteestä, kaappi on ja pysyy yhtä täynnä kankaita? Vai mitä sanotte tästä:



Noin 0,3 kuutiota (60 x 60 x 90 cm) tiukasti muovipusseihin sullottuja, summittaisesti lajiteltuja kankaita - ja lisää lainehtii ompelupöydällä. Kodinhoitohuoneen remontin yhteydessä sain koneilleni vakituisen sijoituspaikan, mutta tila on käynyt vääjäämättä ahtaaksi. Oman osansa varastaa roskis, joka on sijoitettu strategisesti pöydälle, sillä Pikku Apulainen v2.0 harrastaa päätyönsä (vessanpönttöjen tutkiminen) ohella sivutoimisesti roskisdyykkausta.

Pientä remonttia on ilmassa ja Suuri Kysymys onkin, haluanko 60 cm lisää pöytätilaa vai samanlevyisen kaapin. Kangasvarastoni huutaa jälkimmäistä, mutta pelkään lisätilan villiinnyttävän kankaitteni salaisen elämän lopullisesti. Siispä lisää pöytäpinta-alaa - jahka blogimies saa ensin hifiprojektinsa valmiiksi, jotta ehtii paneutua kaapiston siirtoon ja pöydän rakenteluun. Prioriteettinsa kullakin, tässä tapauksessa hifit voittavat ompelukset 10-0
. Odotellessahan voi aina neuloa ja virkata...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti