torstai 19. huhtikuuta 2012

Raitaa ja ruttua


Sytomyssyjä on syntynyt vauhdilla, esiteltäköön tänään raidallisia ja ruttuisia tuotoksia.



Viininpunaista Lily Sugar'n Creamia, reunajoustimeen 4 mm ja muuten 5,5 mm puikko, 72 silmukkaa ja kuusi 12 silmukan levyistä ruttusektoria. Siinäpä yksi vapaan assosiaation myssyviritelmä.



Toinen vastaava, tosin ilman sektoreita, reunajoustin vaaleanpunaisen langan jämällä ja korkeutta hiukan edellistä myssyä enemmän. Molemmat myssyt mahtunevat sellaiseen keskikokoiseen (55-56 cm) päähän.



Rutun ja raidan yhdistelmässä on vaaleansiniharmaata Rowan handknit dk cottonia sekä turkoosia Lily Sugar'n Creamia, puikko muistaakseni 4 mm ja silmukoita mahdollisesti 80. Kavennukset tein nurjilla silmukoilla niin, että päälaelle muodostuu nelisakarainen tähtikuvio.



Loput persikanväriset Lily Sugar'n Creamit sain upotettua raitapipoon, jossa ruskea lanka on Gjestal Føniä ja vaaleanvihreä Novitan Oliviaa. Näin sain mukavasti omista jämälankavarastoista pois nuo orvot ruskeat ja vihreät nöttöset eikä persikkaistakaan onneksi tainnut jäädä käytännössä juuri yhtään jäljelle.


Minä olen siitä kummallinen aktiivineuloja, että neulon melko paljon sellaisiakin malleja ja väriyhdistelmiä, joista en välttämättä itse ihmeemmin pidä. Tämänkään postauksen myssyistä en taitaisi omaan päähäni laittaa yhtäkään, mutta toivon ja uskon silti, että ajan kanssa jokaiselle löytyy tyytyväinen vastaanottaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti