lauantai 18. kesäkuuta 2011

... ja hyvä kiersi, toden totta!


Osallistuin viime kesänä ensimmäistä kertaa Anna hyvän kiertää -kierrokselle. Eilen sain oman pakettini Metsän keskeltä, ja minkälaisen paketin!



Vuoritettu iso kassi ja siihen sopiva pikkupussukka aivan ihanaa vihreää kangasta! Kassi on kerrassaan mainio, sitä kun voi kantaa joko täyskorkuisena tai taittaa yläosan sisään ja kantaa tuossa sivussa näkyvistä kahvoista. Todella näppärää! Lisäksi sain neljä kerrosmerkkiä sekä hurjan määrän lankaa (Zitron Kokonia neljä kerää, kolme ja puoli kerää bambusekoitteita sekä kaksi Novitan Santorinia). Nämä on korvamerkitty sytomyssyille, kysyihän Hanna etukäteen, hukunko jo sytomyssylankoihin; en minä huku, kun tuotantotahti on taas vaihteeksi aikamoinen. Näistä tuleekin monta ihanan pehmoista myssyä! Santorinit ovatkin jo itseasiassa muuttamassa hyvää vauhtia muotoaan.


Ihan mielettömän iso kiitos Hannalle suorastaan ylenpalttisesta paketista! Nyt voisi ihan vähän nolostella omia PIF-paketteja, mutta eihän tämä kuitenkaan mikään kilpailu ollut. Minulle tuli ainakin valtavan hyvä mieli niin pakettien kasaamisesta kuin tämän paketin saamisestakin. Mikä parasta, tämän paketin myötä hyvä kiertää myös minulta eteenpäin sytomyssyjen muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti