sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Jos arpaonni ei suosi...

... niin ahkeruus kuitenkin palkitaan.

Sukkasatolaisten kesken arvottiin paljon palkintoja, minkä lisäksi muutama palkinto lahjoitettiin ahkerimmille neulojille. En tunnetusti ole onnettaren suosikkeja, mutta tällä kertaa olin ahkerin niin hyväntekeväisyys- kuin lastensukkienkin neuloja. Niinpä postilaatikkoni kolahti kahteen otteeseen tuoden nämä palkinnot:



Ihanaisen Knit and Purrrl -kangaskassin lahjoitti Worsted Knitt paita- ja kassikaupastaan kiitokseksi ahkerimmalle hyväntekeväisyyssukkien neulojalle. Tämä päätyi välittömästi reissuneulekassikseni entisen saadessa väistyä nöyrästi varastoon.

Pirre Tinttamarellista lahjoitti sukkalankaa eniten lasten sukkia neuloneelle: paketista paljastui kerä Fortissima Socka Mexiko Coloria. Olen jo jonkin aikaa haaveillut Fortissima Sockasta, mutta yksivärisenä; saamani värikimara Mexiko Coloria on tähän mennessä näkemistäni langoista ehkä kaikkein kammottavin (anteeksi suorasukaisuuteni). Jos kukaan ystävistä, tuttavista tai kylänmiehistä ei tunne vetoa tähän lankaan esimerkiksi vaihtokauppojen merkeissä, neulon siitä kyllä mieluusti sukkia - hyväntekeväisyyteen.

Vaan olipa ilo tulla palkituksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti