torstai 8. toukokuuta 2008

Kortit mummolle ja mummille

Äitienpäivä koittaa tänäkin vuonna. Koska emme jaksaneet tällä viikolla kerhoilla, minä taidan jäädä kokonaan ilman korttia, mutta isoäideille saimme sentään aikaiseksi askarrella kortit kotona.



Korttien kannet ovat omaa käsialaani. Pohja on harmaata tukevaa paperia, kuvat leikattu aikanaan talteen Kodin Kuvalehdessä olleesta mainoksesta ja pitsi on peräisin Vienolta, jonka hiukset oli sidottu kiinni juuri kyseisellä nauhalla kirpputorilta kotiin tullessaan. Pitsi oli puolella tusinaa solmua, mutta kun ne sai auki ja nauhan kasteli, se suoristui kuivuessaan ongelmitta lähes moitteettoman siistiksi.



Korttien sisälle esikoinen piirsi mummon ja mummin muotokuvat. Mummolla on lyhyet hiukset ja hän pukeutuu usein punaiseen, mummilla on pitkä polkkatukka ja hänen lempivärinsä on musta. Viimeisin vihje paljastaa senkin, kumpiko kansi kuuluu mummin korttiin.

Minusta kortit onnistuivat oikein mukavasti, vaikka paperi olikin vähän turhan ohutta, joten kortit eivät pysy kunnolla pystyssä. Varastossa olleista varsinaisista korttipahveista ei vain löytynyt kuviin sopivaa väriä, joten kerrankin estetiikka ajoi käytännöllisyyden ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti