tiistai 8. toukokuuta 2012

Palmikkoja beigestä


Eipä se sytomyssyily sittenkään hiipunut ainakaan siinä määrin kuin kuvittelin, sillä lahjoituslangat halusivat kovin muotoutua ohjejonossani odottaneiksi pipoiksi. Tässä Hjertegarnin Ribboo-langasta (50 % bambua, 50 % soijaa) neulottuja sytomyssyjä.



Melofors (Rav-linkki ilmaisohjeeseen) 3,5 mm puikolla, langankulutus noin 60 g. Todella mieluinen lopputulos, jota voisin itsekin kuvitella pitäväni. Hieman yllättäen tykästyin kovasti myös Ribboon neulomiseen; yleensä en ole suuri nauhalankojen ystävä, mutta tämä nimenomainen lanka on pehmeää ja notkeaa ja varsin helposti neuloutuvaa.



Vajlora, edelleen 3,5 mm puikolla, langankulutus noin 50 g. Alkuperäinen malli on selvästi paksummalle langalle, jollaisesta neulottuna mallineule olisi päässyt paremmin oikeuksiinsa, mutta ihan kiva tämäkin on.



Ribbons of Hope, edelleen sama 3,5 mm puikko, langankulutus noin 55 g. Ei hassumpi tämäkään, satunhan itse pitämään niin palmikoista kuin joustinneuleestakin.


Mallineuleidensa ansiosta kaikki kolme pipoa käyvät monen kokoiseen päähän, ehkä kuitenkin parhaiten sellaiseen keskikokoiseen (55-56 cm?).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti