keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Branching Out I & II


Branching Out kuuluu niihin malleihin, joita on näkynyt blogeissa pilvin pimein ja josta ajattelin, etten tuota ainakaan tule neulomaan. Kun sitten Tessiltä lunastamassani lankasatsissa oli kaksi eriväristä kerää DROPS Alpacaa, sain päähänpinttymän neuloa niistä veljentyttärilleni kaulahuivit syntymäpäivälahjaksi. Mallin piti olla tarpeeksi kapea, että yksi kerä riittäisi säädyllisen pitkään huiviin ja toisaalta tarpeeksi pitsinen, jotta saisin hyvän perusteen käyttää isoja puikkoja. Lopulta vain Branching Out tuntui täyttävän kriteerit.



Ensimmäinen huivi on tammikuussa 16 vuotta täyttävälle nuorelle naiselle, värinä tumma luumu. Puikolla oli mittaa 4 mm ja ohjeen mukaan tikattuna huiville tuli viimeistelyn jälkeen mittaa noin 14 x 120 cm.



Nuorempi, helmikuussa 12 vuotta täyttävä pikkusisko saa luonnovalkoisen version, mitoiltaan ensimmäisen kanssa samanmoisen. Ihanan pehmeää lankaa ja laiskasta viimeistelystä huolimatta ihan kaunis lopputulos. Vielä jos jostain saisi pingotuskeijun, joka tekisi viimeistelyt puolestani. Ja torson sekä mallipään kuvaamista varten. Jep jep.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti